teksti

Insinöörikonsultin valinta

Angela
kesäkuu 22, 2020

Ota yhteyttä Dreiym Engineeringiin, jos sinulla on korroosio-, sähkö- tai rikosteknisiä kysymyksiä.

Kun yrityksesi tarvitsee insinöörikonsulttia, voi tuntua siltä, että oikeanlaisen konsultin löytäminen on kokonainen projekti. Tarvitset jonkun, johon voit luottaa, joka ymmärtää yrityksesi arvot ja joka pystyy tekemään työn oikein. Tutustu tähän oppaaseen, jonka avulla opit valitsemaan insinöörikonsultin.

Etsi oikeat sertifikaatit

Kuka tahansa voi kutsua itseään konsultiksi, mutta haluat jonkun, jolla on todellista pätevyyttä tuon tittelin takana. Tutustu tarkkaan projektiisi ja tutki erilaisia sertifikaatteja. Selvitä, mitkä niistä ovat tärkeitä hankkeesi kannalta; jo pelkästään tämä vaihe voi heti rajata hakuasi. Jos etsit sähköinsinööriä, haluat esimerkiksi sellaisen, jolla on NACE-sertifiointi. Insinööri voi saada satoja erilaisia sertifikaatteja, joten on tärkeää rajata haku yhteen tai kahteen tiimiltäsi vaadittavaan sertifikaattiin.

Kysy kokemuksesta

Kun olet löytänyt muutaman insinöörin, joilla on oikeat sertifikaatit, voi olla hyödyllistä keskustella heidän aiemmasta kokemuksestaan. On parasta valita insinööri, joka on perehtynyt hyvin palkkaamasi projektin tyyppiin. Mutta myös uudempi insinööri voi olla hyvä valinta; tällöin voit kysyä hänen kokemuksistaan koulusta ja harjoittelusta. Jos sinulla on joku, joka on jo toteuttanut samankaltaisen hankkeen, se voi auttaa suuresti hankkeen sujuvassa etenemisessä.

Lisätietoja heidän ohjelmistojensa monipuolisuudesta

Selvitä, minkä ohjelmistojen kanssa projektisi tulee työskentelemään tiiviisti, ja varmista, että valitsemasi konsultti tuntee kyseiset ohjelmistot hyvin. Aikaisempi kokemus ohjelmistoista on tärkeää, mutta sen ei pitäisi olla ratkaiseva tekijä, sillä monet teknologiat voidaan oppia melko nopeasti. Kannattaa mainita ehdokkaille, minkä ohjelmistojen kanssa he tulevat työskentelemään, ja pyytää heitä arvioimaan, miten hyvin he tuntevat kunkin ohjelmiston. Jos he eivät tunne ohjelmistoa lainkaan, kysy, olisivatko he halukkaita opettelemaan sen ennen tiimisi kanssa työskentelyä.

Kaiken kaikkiaan oikealla insinöörikonsultilla on oltava asianmukaiset sertifikaatit ja kokemus, ja hänen on tunnettava oikeat ohjelmistot. Hänen pitäisi myös olla helppo sulautua tiimisi jäseniin, koska hän työskentelee tiiviisti yrityksesi jäsenten kanssa. Haastattelut ovat hyvä mittari persoonallisuuden ja yleisen sopivuuden arvioimiseksi. Huippukonsultit rikostekninen suunnittelu Austin, TX, ja ympäröivillä alueilla, ota yhteyttä Dreiym Engineeringiin saadaksesi lisätietoja.

Jaa tämä artikkeli

Aiheeseen liittyviä uutisia

Rekisteröidy meidän

NewsLetter