tekst

Kuidas vältida pragude korrosiooni

Angela
detsember 11, 2020

Pöörduge Dreiym Engineeringi poole, kui teil on küsimusi korrosiooni, elektri või kohtuekspertiisi kohta.

On olemas palju erinevaid korrosioonitüüpe, mis ohustavad igasuguseid metallkonstruktsioone. Üks levinumaid ja ohtlikumaid korrosiooniliike on pragude korrosioon. Avastage, kuidas vältida pragude korrosiooni.

Pragude korrosioon: Põhitõed

Pragude korrosioon tuleneb pragudes seisvast lahusest, mis ründab metallpindu. See on ainulaadne korrosioonitüüp, sest see võib tekkida kahe metalli või metalli ja mittemetallilise materjali vahel. Pragude korrosioon on suunatud suurema metallkonstruktsiooni konkreetsele, väikesele piirkonnale ja leiab elupaiga kahe väiksema külgneva osa vahelises mikrokeskkonnas. Seetõttu on seda raske tuvastada. Tavaliselt tuleneb see happeliste tingimuste ja hapnikuvaeguse tekkimisest pragudes.

Pragude korrosiooni ennetamise meetodid

Pragude korrosiooni ennetamist on raske kiiresti tuvastada. Uurige neid ennetusmeetodeid.

Projekti planeerimise ennetamine

Üks tõhusamaid ennetusmeetmeid on kaaluda põhjuseid enne metallkonstruktsioonide loomist. Neet- või poltliidete kasutamise asemel kasutage keevitatud põikliiteid. Neet- või poltühendused on tavalised pragude korrosiooni tekitajad, samas kui keevitatud põkkühendused aitavad selle tekkimist vältida. Võite kasutada ka teflonist valmistatud tihendeid, et tagada nende mitteimavus. Teine projekti planeerimise ennetusmeetod on luua konstruktsioon legeeritud metallidest, millel on tugev vastupidavus pragude korrosioonile.

Korrosioonitõrje spetsialistide palkamine

Kui teie ehitis on juba ehitatud, võib olla võimatu kasutada projekti planeerimise ennetusmeetodeid ilma täieliku või osalise ümberehituseta. See ei ole enamiku rakenduste puhul teostatav. Selle asemel on parim ennetusmeetod korrosioonikonsultandid uurida ja koostada ennetusplaan, mis sobiks kõige paremini teie struktuuriga.

Dreiym Engineering pakub professionaalseid korrosioonitehnilisi konsultatsiooniteenuseid, mida osutavad korrosioonieksperdid. Pakume täielikku korrosioonitõrjeteenust, sealhulgas katoodilist kaitset, torustike ja mahutite analüüsi ja hindamist, pinnase korrosioonianalüüsi ja palju muud. Võtke meiega juba täna ühendust, et saada asjatundlik korrosiooniennetus.

Jagage seda artiklit

Seotud uudised

Registreeru meie

NewsLetter