tekst

3 viisi, kuidas valmistuda katoodilise kaitse kontrolliks

Ashely
oktoober 20, 2022

Kas te ootate lähitulevikus katoodilise kaitse kontrollimist, kuid ei tea, kuidas oma infrastruktuuri kontrolliks ette valmistada? Lugege edasi, et saada teada meie nõuandeid, kuidas oma ülevaatust edukalt ette valmistada.

Katoodilise kaitse kontrollide alused ja tähtsus

Lihtsalt öeldes on katoodilise kaitse kontroll protsess, mille käigus kontrollitakse teie infrastruktuuri korrosiooni või korrosioonipotentsiaali märkide suhtes. Ekspertidest koosnev meeskond kasutab erinevaid meetodeid juurdepääsuks sellistele struktuuridele nagu torustikud, dokid ja muud ning annab väärtuslikke andmeid, mis aitavad kaitsta personali ja struktuuri heaolu. Mõnikord on need ülevaatused seadusega nõutavad; siiski on oluline teha korrapäraseid kontrolle, et tagada kõigi jaoks parem struktuuriline terviklikkus ja ohutus.

Tunne meie teenuseid

Enne füüsilist ettevalmistust katoodilise kaitse kontrolliks on oluline, et te mõistaksite, milliseid teenuseid te saate, sest mõned neist on keerulisemad kui teised. Meie lähivahevaatlused kontrollivad kogu konstruktsiooni katoodilise kaitse seisundit, samas kui otsehindamised on suunatud konkreetsetele torustikualadele ja nõuavad kaevamisprotsessi. Tutvuge meie torustiku katoodilise kaitse uuring teenuste loetelu, et tagada teie ettevalmistuste täpsete nõuete mõistmine.

Kuidas valmistuda

Siin on kolm parimat viisi, kuidas saate valmistuda katoodilise kaitse kontrolliks meie Dreiym Engineeringi meeskonnalt.

Teavitage lähedal asuvaid struktuure

Sõltuvalt teie kohaliku omavalitsuse eeskirjadest, mis käsitlevad seda tüüpi kontrolle, võib olla vajalik, et te hoiatate oma eelseisvatest teenustest lähedalasuvaid välisriikide ehitiste omanikke. See on oluline kahel põhjusel - peamiselt tagab see, et kõik on inspekteerimisest teadlikud ja saavad vastavalt valmistuda. Lisaks piirab see tõenäosust, et keegi läheduses viibivatest isikutest sekkub teenistusse.

Katsetus-/inspektsiooniinseneride palkamine

Kuna kõik katoodilise kaitse ülevaatused kuuluvad ehitise omaniku vastutusalasse, on tema kohustus palgata ka inseneride meeskond. Esimene samm selles protsessis on erinevate ettevõtete uurimine ja nendega kontakteerumine lisateabe ja hinnapakkumiste saamiseks. Kui palkate usaldusväärse ja kogenud meeskonna, nagu meie Dreiym, võite oodata rohket suhtlust teenuste logistika ja kulude osas.

Juurdepääs asjakohastele rajatistele ja huvipunktidele

Kui meie meeskond ilmub kohale katoodilise kaitse ülevaatuse päeval, meeldib meile töötada kiiresti ja tõhusalt. Meie teenuste osutamine muutub lihtsamaks, kui meil on vähe või üldse mitte raskusi juurdepääsuga erinevatesse kohtadesse teie infrastruktuuri ümber.

Enne meie saabumist soovitame teil oma struktuuri ette valmistada, tehes selle inseneridele hästi ligipääsetavaks. See on kiire samm, mis võib hõlmata vaid mõne ukse avamist või erinevate lukkude avamist, kuid aeg, mida see katoodilise kaitse kontrollimeeskonnale säästab, on hindamatu väärtusega.

Kui olete järginud neid kolme viisi, kuidas valmistuda katoodilise kaitse kontrolliks, jätke ülejäänud töö meie hooleks! Dreiym Engineering on uhke selle üle, et pakub kõige kiiremaid ja täpsemaid teenuseid. Võtke meiega juba täna ühendust, et saada rohkem teavet meie katse- ja ülevaatusvõimaluste kohta.

Jagage seda artiklit

Seotud uudised

Registreeru meie

NewsLetter