tekst

Mida saate teha kohaliku korrosiooni vastu

Angela
juuni 15, 2021

Pöörduge Dreiym Engineeringi poole, kui teil on küsimusi korrosiooni, elektri või kohtuekspertiisi kohta.

Teie ettevõtte infrastruktuur ning selle terviklikkus ja ohutus sõltuvad suuresti ennetavatest ennetusmeetmetest. Infrastruktuuri kaitsmine ei taga mitte ainult töötajate turvalisust ja hoone pikaealisust, vaid tagab ka suurema tulu oma investeeringu eest. Üks oht, mille eest ettevõtted peavad oma hooneid kaitsma, on kohalik korrosioon.

Mis on lokaalne korrosioon?

Lokaliseeritud korrosioon tähendab intensiivset, kiirendatud rünnakut passiivsele metallpinnale, samal ajal kui seda ümbritsevad materjalid korrodeeruvad palju aeglasemalt. See võib tekkida looduslike omaduste reageeringu tõttu elementidele või erineva keskkonnamõju tõttu. On mitmeid erinevaid lokaliseeritud korrosiooni tüüpe, millele teie infrastruktuur võib langeda, sealhulgas:

  • Pitting
  • Pingekorrosiooniline pragunemine
  • Klooriidi pingekorrosioon
  • Kaustiline pingekorrosioon
  • Esmane külgkorrosioon
  • Teradevaheline korrosioon

Dreiym Engineering uurib, mida saate teha lokaalse korrosiooni vastu, et kaitsta oma hoonet, töötajaid ja ettevõtte rahaasju nõrgeneva infrastruktuuri eest.

Kuidas kaitsta oma infrastruktuuri kohaliku korrosiooni eest

Teie ja teie ettevõtte õnneks on olemas ennetavad meetmed kohaliku korrosiooni vältimiseks. Sukeldume allpool mõnda erinevasse kaitsemeetodisse.

Keskkonna hindamine ja kohandamine

Mõnes keskkonnas on kõrge kloriidioonide ja lahustunud hapniku kontsentratsioon, mis võib häirida infrastruktuurimaterjale. Võimaluse korral peaksite optimeerima oma hoone atmosfääri. Näiteks laske enne ehituse algust teha pinnaseanalüüs, et kontrollida, kas pinnas sisaldab saasteaineid, mis võivad teie ehitusmaterjale kahjustada.

Kasutage katoodilist kaitset

Katoodilise kaitse puhul läbib korrosiooni teie hoone konstruktsiooni asemel ohvrimetall. Ohvrimetall ühendatakse korrosiooniohus oleva hoone metalliga, et seda kaitsta. Seda lähenemisviisi kasutavad ettevõtted kogu maailmas torustike, puhastusseadmete, mahutite ja palju muud paremaks kaitsmiseks.

Valige parema korrosioonikindlusega materjalid

Teine asi, mida saate teha kohaliku korrosiooni vastu, on hinnata uuesti oma ehituskomponente. Mõned infrastruktuuri metallid on korrosiooni vastu paremini kaitstud kui teised. Investeerige materjalidesse, mis on teadaolevalt hästi vastu pidanud korrosiivsetele keskkondadele.

Kui teil on vaja usaldusväärset katoodilise kaitse töövõtja, pöörduge Dreiym Engineeringi poole. Tänu meie meeskonna laialdastele kogemustele katoodilise kaitse alal ja põhjalike korrosiooniuuringute kõrgetele standarditele võite olla kindel, et teete kvaliteetse investeeringu. Meie ressursside abil saate parandada töötajate ohutust, tagada oma hoone tervise ja säilitada oma infrastruktuuri väärtuse.

Jagage seda artiklit

Seotud uudised

Registreeru meie

NewsLetter