tekst

Kuidas vältida atmosfäärilist korrosiooni

Angela
mai 14, 2021

Pöörduge Dreiym Engineeringi poole, kui teil on küsimusi korrosiooni, elektri või kohtuekspertiisi kohta.

Korrosioon ohustab metall- ja betoonitööde ja -seadmete toimivust, tõhusust ja ohutust. On mitmeid erinevad korrosioonitüübid, iga närtsiv pinnas ainulaadsel viisil. Ennetavate meetmete võtmine iga eri liiki korrosiooni puhul võib säästa teie ettevõttele tuhandeid dollareid seadmete remondi ja väljavahetamise pealt. Selles artiklis tutvustab Dreiym Engineering, kuidas ennetada atmosfäärilist korrosiooni, et aidata teil kaitsta oma investeeringuid.

Atmosfäärilise korrosiooni lühike ülevaade

Enne ennetavate meetodite tutvustamist on siin lühike kirjeldus selle kohta, mis on atmosfääriline korrosioon, et paremini mõista.

Atmosfääriline korrosioon avaldub kõige sagedamini raudoksiidi ehk rooste kujul. Rooste ohustab sageli metallide terviklikkust, põhjustades nende hapraks muutumist.

Atmosfääriline korrosioon on hapniku ja süsinikdioksiidi vastastikmõju elektrokeemiline reaktsioon niiskes keskkonnas. Kuna atmosfääriline korrosioon tuleneb niiskuse olemasolust, esineb seda tüüpi korrosiooni sageli niiskes keskkonnas asuvatel töökohtadel.

Miks on see oluline?

Atmosfääriline korrosioon võib hävitada isegi kõige vastupidavamad masinad ja ehituskomponendid. Kui te ei tegele korrosiooniprobleemiga oma ettevõtte tööplatsil või ei püüa probleemi ennetada, riskite ehituses ja tootmises oluliste metallide eluea piiramisega. Nõrgenenud infrastruktuur takistab ka töötajate ohutust, mida iga ettevõte peaks esmatähtsaks pidama.

Kuidas peatada selle mõju teie töökohale

Õnneks on olemas tõhusad meetodid, et vältida korrosiooni ja kulukat remonti või väljavahetamist. Katoodiline kaitse on üks kõige järjekindlamatest ennetusmeetmetest, et kaitsta infrastruktuuri seda tüüpi korrosiooni eest. Järgnevalt selgitatakse lühidalt, kuidas kaks katoodilise kaitse meetodit toimivad.

  • Galvaaniline katoodiline kaitsesüsteem: Galvaanilised katoodikaitsesüsteemid kaitsevad metallkonstruktsioone ohvrianoodide abil. Ohvrianoodid on elektriliselt seotud metallidega ja toimivad praktiliselt kilbina. Anood haakub siis pigem korrosiivse keskkonnaga kui infrastruktuuriga, kaitstes seda.
  • Impressioonvooluga katoodilise kaitse süsteem: Äärmiselt korrosiivses keskkonnas on seda tüüpi katoodiline kaitse sageli vajalik. See on üks kõige kauakestvamaid ja võimsamaid kaitsevorme atmosfäärilise korrosiooni vastu. Toiteallikas toetab suuremat vooluvoolu infrastruktuuri, mis omakorda tagab peaaegu pideva kaitsevoolu.

Dreiym Engineering, meie meeskond katoodilise kaitse töövõtjad omab põhjalikke teadmisi kõigest korrosiooniga seonduvast. Me teostame teie infrastruktuuri, seadmete või mis tahes vara, mida teil on vaja kaitsta, otsest ja põhjalikku hindamist. Seejärel pakume lähenemisviisi, mis kaitseb teie vara ja töötajaid kõige paremini. Võtke meiega juba täna ühendust, et saada rohkem teavet meie mitmesuguste katoodilise kaitse ja korrosiooniuuringute kohta ning saada täpne hinnapakkumine meie põhjalike teenuste kohta.

Jagage seda artiklit

Seotud uudised

Registreeru meie

NewsLetter