tekst

Suletud potentsiaali uuringu eelised

Angela
jaanuar 4, 2021

Pöörduge Dreiym Engineeringi poole, kui teil on küsimusi korrosiooni, elektri või kohtuekspertiisi kohta.

Lähipotentsiaaluuringud, mida nimetatakse ka lähivaheuuringuteks, on teie korrosioonikaitsekava jaoks uskumatult kasulikud. Korrosioon võib kergesti lõhkuda metallid ja isegi teie kaitsekatted, põhjustades katastroofi. Lähipotentsiaali ülevaatus aitab katastroofi ära hoida. Avastage lähipotentsiaaluuringu peamised eelised, lugedes edasi.

See tuvastab kattepühad

Lähedaste võimalike uuringute abil saab tuvastada kõik teie konstruktsioonis või selle juures olevad kattepuhkused. Puudused on defektid torustiku või muu metallkonstruktsiooni kattes. See võib hõlmata mis tahes vigu või potentsiaalset ohtu olemasolevatele katoodilise kaitse ja korrosioonitõrje meetoditele. Katteid nimetatakse sageli ohvrikatteks, sest need võtavad korrosiooni vastu, et tavaline konstruktsioon ei saaks kahjustada.

See tuvastab pingekorrosiooni pragunemise

Lähedase intervalliga potentsiaaliuuring tuvastab puhkused, kuid tuvastab ka korrosioonitegevuse. Kuigi teil võivad jääda märkamata väga väikesed puhkused ja vähene korrosioonitegevus, avastatakse need defektid tiheda intervalliga ülevaatuse abil.

Varajane tuvastamine tähendab, et te saate konstruktsioonile anda asjakohase ajakohastuse selle praegustele korrosiooniennetus- ja katoodilise kaitse meetoditele. Samuti saate lahendada konstruktsioonis esinevaid probleeme.

See annab teavet tulevase korrosiooniennetuse kohta

Tiheda intervalliga ülevaatused hoiavad torustikud vastavuses valitsuse poolt reguleeritud erinevate ülevaatusnormide ja -standarditega. See loob lähtejoone, et tagada süsteemide nõuetekohane toimimine, tuvastades samal ajal võimalikud nõrgad kohad, mida tuleb tulevikus tähelepanelikult jälgida. Te peaksite teostama tiheda intervalliga ülevaatusi iga viie aasta tagant, kusjuures vahepeal tuleks teha standardseid katsepunktide hindamisi.

Sulge intervalliuuringud on kasulik valik iga rakenduse jaoks. Võtke juba täna ühendust Dreiym Engineeringiga, et saada lisateavet lähipotentsiaaluuringu eeliste ja muude korrosiooniennetusmeetodite ja -teenuste kohta. Meie ekspertide meeskonna eesmärk on aidata teie rakendusi korrosiooni vastu ohutuks muuta. Lähipotentsiaaluuringud on tõhus meetod kogu konstruktsiooni katoodilise kaitse seisundi hindamiseks.

Jagage seda artiklit

Seotud uudised

Registreeru meie

NewsLetter