tekst

Hoe kiest u een technisch adviseur?

Angela
22 juni 2020

Neem contact op met Dreiym Engineering voor vragen over corrosie, elektriciteit of forensisch onderzoek.

Wanneer uw bedrijf een technisch adviseur nodig heeft, kan het aanvoelen als een heel project om gewoon de juiste persoon te vinden. U hebt iemand nodig op wie u kunt vertrouwen, die de waarden van uw bedrijf begrijpt en die de klus goed kan klaren. Bekijk deze gids om te leren hoe u een engineering consultant kunt selecteren.

Zoek de juiste certificeringen

Iedereen kan zichzelf als consultant bestempelen, maar u wilt iemand met echte kwalificaties om die titel te ondersteunen. Kijk goed naar uw project en onderzoek verschillende certificeringen. Ga na welke belangrijk zijn voor uw project; alleen die stap kan uw zoektocht al beperken. Als u een elektrotechnisch ingenieur zoekt, wilt u er bijvoorbeeld een die NACE gecertificeerd is. Er zijn honderden verschillende certificeringen die een ingenieur kan behalen, dus het is cruciaal om u te beperken tot één of twee vereiste certificeringen voor uw team.

Vraag naar ervaring

Als u eenmaal een paar ingenieurs met de juiste certificeringen hebt gevonden, kan het nuttig zijn om een gesprek te hebben over hun eerdere ervaring. Het is het beste om met een ingenieur in zee te gaan die goed bekend is met het soort project waarvoor u iemand inhuurt. Een ingenieur die nieuw is op dit gebied, kan echter ook een goede keuze zijn; in dat geval kunt u hem of haar vragen naar hun ervaringen op school en tijdens stages. Iemand die al een soortgelijk project heeft voltooid, kan enorm helpen om het project soepel te laten verlopen.

Meer informatie over hun softwareveelzijdigheid

Stel vast met welke software uw project nauw zal samenwerken en zorg ervoor dat uw gekozen consultant goed bekend is met deze software. Eerdere ervaring met software is belangrijk, maar zou niet de doorslaggevende factor in uw zoektocht moeten zijn, aangezien veel technologieën vrij snel geleerd kunnen worden. Het is de moeite waard om de kandidaten te vertellen met welke software ze zullen werken en hen te laten beoordelen of ze met elke software overweg kunnen. Als ze de software helemaal niet kennen, vraag dan of ze bereid zijn om het te leren voordat ze met uw team gaan werken.

Over het algemeen moet de juiste engineering consultant de juiste certificeringen en ervaring hebben, en de juiste software kennen. Ze moeten ook gemakkelijk kunnen samenwerken met uw teamleden, aangezien ze nauw zullen samenwerken met leden van uw bedrijf. Sollicitatiegesprekken zijn een goede graadmeter voor persoonlijkheid en algemene geschiktheid. Voor topconsultants in forensisch ingenieur in Austin, TXNeem contact op met Dreiym Engineering voor meer informatie.

Dit artikel delen

Gerelateerd nieuws

Meld u aan voor onze

NewsLetter