tekst

Arc Flash'i ohud

Angela
oktoober 29, 2019

Pöörduge Dreiym Engineeringi poole, kui teil on küsimusi korrosiooni, elektri või kohtuekspertiisi kohta.

Valgusleek tekib, kui elektrivool läbib õhku, kui elektrijuhtide vaheline isolatsioon ei ole piisav pinge hoidmiseks. Seda põhjustavad teadaolevalt tolm, tööriistad, närilised ja muud elemendid kaitselüliti või teeninduspiirkonnas. Kõige tavalisem põhjus on siiski isiklik viga. Siin on toodud vaid mõned ohud, mis tulenevad valgusvalgusest, helist ja kuumusest, mis põhjustavad ohtlikku valgust, heli ja kuumust.

Tulekahju

Kaarelöögi tagajärjeks võib olla tulekahju. Kaarelöögi ajal võivad tekkida päikesest kuumemad temperatuurid. See põhjustab põletusi, tulekahjusid ja palju muid kahjustusi. See võib potentsiaalselt põletada teie töötajaid, süüdata süttivaid esemeid, levida kogu piirkonnas ning põhjustada hävingut teeninduspiirkonnas ja seal viibijatele.

On teada, et surmaga lõppevaid põletusi saavad ohvrid, kes on elektrivalgusest mõne meetri kaugusel, ja raskeid põletusi saavad teadaolevalt need, kes on umbes 10 meetri kaugusel. Kui töötajad ei kanna leegikindlat riietust, võib riietus kergesti nahale kõrvetada ja tekitada püsivaid, raskeid vigastusi. Vigastused ulatuvad kergetest põletustest kuni närvikahjustusteni, võimaliku pimeduse, kuulmislanguse, kolmanda astme põletuste ja võimaliku surmani.

Lendavad objektid

Plahvatuse tagajärjel lendavad esemed on peamiselt killustik. Enamik kaarvälguse tagajärjel tekkivatest šrapnellidest on sulanud metallipisarad. Need võivad teatud raadiuses suure kiirusega lennata millegi vastu - sõltuvalt elektrivalguse raskusastmest ja suurusest. See võib tavaliselt läbi murda inimese naha kuni 3 meetri kauguselt.

Erinevad vigastused

Kaarelöögi tagajärjel võib tekkida palju vigastusi, sealhulgas tõsiseid põletusi, kuulmiskahjustusi, pimedust või nägemiskahjustusi, närvikahjustusi, südame seiskumist ja võimalikku surma. Kuna umbes kaks kolmandikku elektrivalgusjuhtumitest on tingitud inimlikust eksimusest, on oluline, et teie töötajad oleksid hästi koolitatud ja et teie tegevuskohas oleks tagatud ohutus.

Veenduge, et teie töökoht vastab OSHA standarditele, sealhulgas minimeerige elektrivalguse ohtu. Sest Kaarevälk tsitaatvõtke meiega juba täna ühendust.

Jagage seda artiklit

Seotud uudised

Registreeru meie

NewsLetter