tekst

5 märki, et teie elektrisüsteem on ülekoormatud

Angela
juuni 1, 2023

Pöörduge Dreiym Engineeringi poole, kui teil on küsimusi korrosiooni, elektri või kohtuekspertiisi kohta.

Ülekoormatud vooluahelad on üks peamisi tulekahjude põhjuseid, olgu need siis kodus või tööplatsil. Kaitske ennast ja teisi selle kõrgendatud ohu eest, õppides tundma hoiatusmärke, mida tuleb tähele panna. Avastage, kuidas saate kindlaks teha, kas teie elektrisüsteem on ülekoormatud.

Värisevad tuled

Kui lülitate tuled sisse, kas need värelevad ja annavad ainult hämarat valgust? Kui lambid ise on heas korras, võib teie probleemi põhjustada liiga palju sama vooluahelat kasutavaid seadmeid. Te peate vahetama oma elektrikilbi, kui sellel ei ole piisavalt energiat kõigi teie kasutatavate elektriseadmete jaoks.

Paneel on soe puudutamisel

Järgmine kord, kui kasutate oma elektrikilpi, hoidke hetkeks käsi selle peal. Kui see on soe või kuum, on väga tõenäoline, et teie süsteem on ülekoormatud. Vanemad elektrikilbid - need, mis on üle 25 aasta vanad - kipuvad vananedes kuumaks minema; vahetage oma paneel välja, kui see eraldab regulaarselt soojust.

Põlev lõhn väljundist

Kui märkate põlevat lõhna, kui ühendate midagi pistikupessa, võib süüdi olla ülekoormatud vooluahel. Lõhn võib tulla kaablite sulanud plastikust või isegi teie seintes olevast puidust. Tõmmake ohutuse huvides kõik pistikupesad välja ja võtke kasutusele elektrikonsultatsiooniteenused professionaalset nõu, kuidas vahetada oma elektrikilpi.

Kaitselüliti jätkab välja lülitamist

Teie elektrisüsteemi kaitselüliti on mõeldud kaitsma seda ülekoormuse eest; see peaks välja lülituma, kui see tuvastab, et teie süsteemi võetakse liiga palju energiat. Kaitselüliti, mis lülitub pidevalt välja - eriti kui püüate uut seadet ühendada -, püüab tõenäoliselt näidata, et teie süsteem on ülekoormatud.

Seadmete surisev heli

Te peaksite tundma oma elektrisüsteemi helisid, kui see töötab ettenähtud viisil. Kui märkate, et teie vooluahelasse ühendatud seadmetest kostab uusi helisid, näiteks suminat või klõpsatusi, siis on tegemist süsteem võib olla ülekoormatud.

Isegi kui teil on harva probleeme oma elektrisüsteemiga, on mõistlik tutvuda märkidega, mis võivad olla ülekoormatud. Iga kord, kui ühendate uue seadme, pange tähele, kuidas ülejäänud süsteem reageerib. Kui märkate oma kodu elektrikilbis mõnda ülaltoodud hoiatusmärki, võtke ühendust Dreiym Engineeringiga, et saada väärtuslikke konsultatsiooniteenuseid ja professionaalset nõu.

Jagage seda artiklit

Seotud uudised

Registreeru meie

NewsLetter