teksti

Miksi NACE-sertifioidun insinöörin palkkaaminen on tärkeää?

Angela
elokuu 11, 2022

Ota yhteyttä Dreiym Engineeringiin, jos sinulla on korroosio-, sähkö- tai rikosteknisiä kysymyksiä.

Alalla työskentelee kaiken muotoisia, kokoisia ja erikoisaloja edustavia korroosioinsinöörejä. Jokaisella heistä on ainutlaatuinen joukko taitoja, erikoisuuksia ja pätevyyskirjoja. Kaikilla ei kuitenkaan ole NACE:n (National Association of Corrosion Engineers) sertifikaattia. Tämä sertifikaatti on erittäin arvostettu. korroosioinsinöörien keskuudessa.

Lisäksi niiden, joilla se on, katsotaan olevan erityisen herkkiä. vivahteikas asiantuntemus yleiseen turvallisuuteen, ympäristönsuojeluun ja korroosion vaikutuksiin. Tutustu siihen, mitä NACE-sertifioitu insinööri tarkoittaa, ja selvitä, miksi tällaisen insinöörin palkkaaminen on tärkeää.

Mitä tarkoittaa NACE-sertifiointi?

Ennen kuin syvennymme siihen, miksi palkkaaminen NACE-sertifioidut insinöörit on ratkaisevan tärkeää, on viisasta tutkia, mitä insinöörin sertifiointi tarkoittaa. Kuten aiemmin todettiin, lyhenne NACE on lyhenne sanoista National Association of Corrosion Engineers. Tämä järjestö palvelee tuhansia ihmisiä maailmanlaajuisesti, ja se on tunnustettu maailmanlaajuisesti johtavaksi korroosiontorjuntaratkaisujen standardien kehittämisessä.

NACEn tehtävänä on tarjota koulutusresursseja ja sertifikaatteja korroosioinsinöörien tukemiseksi. katodisen suojauksen asiantuntijat. NACE-sertifioinnin hankkiminen varmistaa, että nämä asiantuntijat käyttävät parhaita turvallisuus- ja korroosionestokäytäntöjä korroosiota koskevissa tilanteissa. Kun insinöörillä on NACE-sertifikaatti, se tarkoittaa, että hänellä on paras mahdollinen tietämys seuraavista asioista:

  • Korroosionestonormit
  • Ympäristönsuojelunormit
  • Yleiset turvallisuus- ja terveysnormit

Lisäksi sertifioidut insinöörit voivat lähestyä kaikkia korroosioon liittyviä skenaarioita asiantuntevammin ja saada syvällisemmän käsityksen mahdollisista ratkaisuista kuin sertifioimattomat insinöörit.

Mitä NACE-sertifioidut insinöörit tekevät?

Nyt tiedämme hieman enemmän siitä, mitä insinöörin NACE-sertifiointi tarkoittaa. Mutta mitä nämä insinöörit tarkalleen ottaen tekevät? Entä miten tämä pätevyystodistus auttaa korroosioinsinöörejä alalla? Nämä ovat erinomaisia kysymyksiä - tutkitaanpa vastauksia.

NACE-sertifioidut insinöörit ovat pohjimmiltaan ammattilaisia, jotka käyttävät tiedettä, tekniikkaa, fysiikkaa ja teknistä tietämystä luodakseen ja toteuttaakseen korroosiota ehkäiseviä ratkaisuja. Nämä ratkaisut voivat kuulua moniin eri luokkiin, kuten:

  • Strategiat ja menettelyt
  • Rakenteet ja järjestelmät
  • Laitteet ja materiaalit

Monissa tapauksissa korroosioinsinöörillä, jolla on NACE-sertifiointi, on enemmän asiantuntemusta näiden ratkaisujen tehokkaassa toteuttamisessa. Siksi on ratkaisevan tärkeää palkata NACE-sertifioitu insinööri.

Miksi on tärkeää palkata insinöörejä, joilla on tämä valtakirja?

Nyt pitäisi olla selvää, miksi NACE-sertifioidun insinöörin palkkaaminen on paras käytäntö hankkeissa tai tilanteissa, joihin liittyy korroosiota ja korroosion ehkäisyä. Insinöörejä, joilla on tämä sertifiointi, pidetään alansa auktoriteetteina. Lisäksi heillä on asiantuntemusta toteuttaa ratkaisut tavalla, joka on turvallinen ympäristölle ja yleisölle.

Palkkaamalla korroosioinsinöörin, jolla on tämä pätevyys, varmistat, että saat käyttöösi tehokkaimmat, uusimmat resurssit, tiedot ja korroosiontorjuntaratkaisut. Siksi on niin tärkeää etsiä insinöörejä, joilla on NACE-hyväksyntä.

Jaa tämä artikkeli

Aiheeseen liittyviä uutisia

Rekisteröidy meidän

NewsLetter