teksti

Työtapaturmat: Oikeuslääketieteellisen insinöörityön voimakas vaikutus

helmikuu 28, 2024

Ensisijainen tehtävämme Dreiym Engineeringillä on auttaa kaikenkokoisia yrityksiä sähkö- ja katodijärjestelmiin liittyvillä räätälöidyillä suunnittelupalveluilla. Koska meillä on kuitenkin runsaasti kokemusta ja 30 vuoden yhdistetty kokemus alalta, meitä pyydetään aika ajoin suorittamaan rikosteknistä suunnittelukonsultointia asianajotoimistoille tai vakuutusyhtiöille. Yksi yleisimmistä tehtävistä on teollisuusonnettomuuksien tarkastelu lähemmin.

Houstonissa, Texasissa sijaitseva yrityksemme kohtaa monenlaisia ongelmia jätehuoltolaitosten sähköjärjestelmistä öljy- ja maakaasuyhtiöiden haasteisiin. Oikeusinsinööritoimistomme käyttää kovalla työllä hankittua asiantuntemusta tutkiakseen, miksi teollisuusonnettomuus tapahtui, mitä taustalla olevia syitä on käsiteltävä ja millaisia ehdotuksia on tehtävä jatkotoimia varten.

Tavoitteena on hyödyntää insinööritietämystä, jotta yritykset voivat parantaa ja valmistautua ennakoivasti onnettomuuksien ennaltaehkäisyyn tulevaisuudessa.

Oikeuslääketieteellisen tekniikan kriittiset menetelmät

Jokaisella teollisuusonnettomuustyypillä on omat ainutlaatuiset ominaisuutensa ja yksityiskohtansa. Ei ole olemassa yhden koon ratkaisua, koska työn luonne on erilainen eri paikoissa. Sen sijaan sovellamme tilanteeseen näyttöön perustuvien prosessien kehystä. Tämän ansiosta niin meidän alallamme kuin laki- tai vakuutusalallakin työskentelevät ihmiset ymmärtävät paremmin, mistä on kyse. Joitakin yleisempiä käytettyjä menetelmiä voivat olla mm:

 • Alueen tutkiminen ja dokumentointi: Käymme tapahtumapaikalla ja alamme kuvata ja dokumentoida kaikki esiin nousevat yksityiskohdat. Tämä on perusta todisteille, joita käytetään suuressa osassa tutkinnan myöhempiä osia, jotta voimme tunnistaa onnettomuuden taustalla olevat syyt (infrastruktuurin heikkoudet, sähkötekniset suunnitteluvirheet, huonot huoltokäytännöt jne.).
 • Data-analyysi ja oikeuslääketieteellinen onnettomuuksien rekonstruktio: Kun olemme keränneet tietoja, on aika tarkastella yksityiskohtia, kuten laitteiden suorituskykyä tai menettelytapaohjeita. Näin tiimimme voi rekonstruoida tapahtumien loogisen kulun ja tunnistaa mahdolliset poikkeamat tai puutteet.
 • Materiaali- ja komponenttitutkimus: Viat tai heikkeneminen ovat toimintahäiriöitä aiheuttavia tekijöitä. Onnettomuuteen osallistuneiden materiaalien tarkka tarkastelu auttaa määrittämään, ovatko huonokuntoiset osat vastuussa.
 • Simulointi ja mallintaminen: Tarvittaessa rikostekninen onnettomuuskonstruktio voi sisältää erityisiä digitaalisia simulaatioita. Näin voimme osoittaa, mitä uskomme tapahtuneen, ja testata mahdollisia hypoteeseja, joita meidän on ehkä tutkittava tarkemmin.
 • Todistaminen ja raportointi: Asiakkaasta riippuen tiimimme esittelee kaikki havaintomme helposti ymmärrettävässä paketissa. Tämä voi sisältää suullisen todistuksen, jossa oikeusinsinööritoimistomme tarjoaa asiantuntijan näkemyksiä siitä, mitä tapahtui, miten se voidaan estää tulevaisuudessa ja mitä yksityiskohtia on otettava huomioon vastuun osalta.
Siirrettävä teollinen osa

Monia näistä samoista menetelmistä käytetään, kun suoritamme rikostekniseen konsultointiin liittyviä tehtäviä. Voit halutessasi palkata meidän kaltaisemme ammattilaisryhmän ennen teollisuusonnettomuutta ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä. Näin voit puuttua asioihin, joita et ehkä ole huomannut aiemmin, koska sinulla on puolueettomat ja kokeneet silmät, jotka tarkastavat kaiken kunnolla - kaiken varalta.

Oikeusinsinööritoimistojen rooli teollisuusonnettomuuksissa

Aina kun uusi hanke, joka koskee rikostekninen suunnittelu tulee esiin, yritämme olla selvillä roolistamme. On niin monia muuttujia, jotka on otettava huomioon ainutlaatuisen työmaan tai projektin sijainnin perusteella, että se auttaa määrittelemään, mitä tulemme tekemään ja mitä tuloksia asiakkaamme odottavat saavansa.

Useimmissa tapauksissa pätevä ja kokenut rikostekninen suunnitteluyrityksemme:

 • Tarjoaa tietoa mahdollisista tai aiemmista teollisuusonnettomuuksista perusteellisen onnettomuustutkinnan avulla, joka perustuu todisteisiin, todistajiin ja rikostekniseen onnettomuusrekonstruktioon.
 • Tarjota kirjallisia tai suullisia todistajanlausuntoja lakiasiaintoimistoille, vakuutusyhtiöille, julkishallinnon yksiköille ja yksityisille yrityksille, jotka haluavat ymmärtää, miten asioita voidaan välttää tulevaisuudessa.
 • Esitetään ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä, joilla voidaan pienentää korroosioon, sähköön, valaistukseen, tulipaloon ja räjähdyksiin, mekaanisiin tai siviilialan ongelmiin liittyvien teollisuusonnettomuuksien riskiä.

Käytämme myös erilaisia työkaluja ja menettelyjä, lennokkipalveluista syvälliseen analyysiin. Esimerkiksi korroosiovika-analyysissämme käytetään katodisuojauspalveluehdotuksia, jotka ovat DOT:n, PHMSA:n, OSHA:n, EPA:n ja muiden sääntelyohjeiden mukaisia.

Palomies hyökkää tulipalon kimppuun

Oikeuslääketieteellisen insinöörityön yhteiset haasteet teollisuusonnettomuuksissa

Oikeudenmukaisen ja perusteellisen oikeusinsinöörin konsultoinnin toteuttamisessa on joitakin esteitä. Kaikissa kohteissa ei ole kaikkia tietoja ja helposti saatavilla olevia tiloja, joita tarvitaan täydelliseen tutkimukseen. Tämä on toinen syy, miksi meitä pyydetään apuun. Koska olemme työskennelleet vuosia eri teollisuudenaloilla sekä vakuutus- ja lakiasiantuntijoiden rinnalla, meillä on kyky tehdä päätelmiä tietoon perustuvien oivallusten perusteella.

Tästä huolimatta joitakin komplikaatioita on käsiteltävä, kuten:

 • Monimutkaiset kohteet: Teollisuusonnettomuuksien luonne jättää työmaalle olosuhteet, jotka voivat olla haitallisia ihmisten väliselle vuorovaikutukselle. Meillä on alan erikoisosaamista, jotta tiedämme, mitä turvallisuusprotokollia on noudatettava. Siihen voi kuulua lennokin käyttö tai tiimimme varustaminen ennaltaehkäisevillä laitteilla.
 • Tietojen puute: Merkittävä este, johon on puututtava, on tiedon puute. Onnettomuus on yleensä hieman kaoottinen, ja ratkaisevan tärkeät tiedot ovat epäluotettavia tai vaarassa. Näissä tilanteissa turvaudumme kokeneisiin protokolliimme ja kehittyneisiin tekniikoihimme. Tarvittaessa teemme yhteistyötä asiantuntijoiden kanssa havaintojemme tarkistamiseksi, jotta asiakkailla on tarvittava asiantuntemus vastuuvelvollisuutta tai ennaltaehkäiseviä aloitteita varten.
 • Aikarajoitukset: Työtapaturmat ovat aina sekuntikellon alla. Oikeusinsinööritoimistojen on toimittava nopeasti, sillä asiakkaat haluavat palata aikataulussaan ja säilyttää toimintansa. Vaikka meillä on valikoitu joukko insinöörejä ja konsultteja, jaamme työtaakan ja käytämme kehittynyttä teknologiaa tehostaaksemme oikeusinsinöörin konsultointia.
 • Oikeudelliset näkökohdat: Kaikkien rikosteknisten onnettomuuksien rekonstruktioiden ja tutkimusten on täytettävä oikeudellisen tarkastelun puitteet. Tämä on valtava etu kaikille asiakkaillemme, sillä se valmistaa heitä paremmin siihen, mitä tulevaisuudessa voi tapahtua. Nämä ammatilliset käytännesäännöt ja tietojen valmistelu antavat sinulle tarvittavat näkemykset, jotta voit edetä eteenpäin.

Kun tunnemme turvallisen, tarkan, yksityiskohtaisen ja tehokkaan työtapaturmien tutkinnan esteet, tiimimme pystyy hallitsemaan seuraavan tilanteesi. Dreiym Engineeringin rikostekninen insinööritoimisto on valmis auttamaan aina jälkikäteen tapahtuvasta työmaakäynnistä ja perimmäisten syiden selvittämisestä ennaltaehkäiseviin tutkimuksiin, jotka antavat yritykselle entistä varmemmat turvatoimet.

Pakkaaminen

Kukaan ei halua kokea työtapaturmaa. Yritys menettää aikaa, laitteita, rahaa ja materiaaleja. Yhteisö on huolissaan ympäristö- ja kaupallisista vaikutuksista. Alueen johtajien on nyt käsiteltävä näitä kysymyksiä sen sijaan, että he keskittyisivät tärkeämpiin valtiollisiin asioihin.

Kaiken kaikkiaan työtapaturmat ovat vakava ongelma, johon on puututtava nopeasti ja tehokkaasti. Dreiym Engineeringin tiimimme tekee kovasti töitä tarkan vastuunmäärityksen tarjoamiseksi. Tarjoamme syvällistä näkemystä, jota tarvitaan tulevien onnettomuuksien ehkäisemiseksi ja tehostettujen turvallisuusprotokollien rakentamiseksi. Tekninen asiantuntemuksemme rikosteknisessä insinöörityössä on se, mitä tarvitset, jotta voit kuroa umpeen kuilun lakisääteisen vastuun ja liiketoimintasi ja työmaittesi tulevaisuudenkestävyyden välillä.

Varaa konsultaatio tiimimme kanssa jo tänään, ja keskustellaan ainutlaatuisista tarpeistasi. Haluamme auttaa kaikkia Teksasissa ja sen ympäristössä toimivia organisaatioita saamaan turvallisemman ja luotettavamman ratkaisun teolliseen toimintaan. Alan johtavana toimijana Dreiym Engineering on täällä auttamassa!

Jaa tämä artikkeli

Aiheeseen liittyviä uutisia

Rekisteröidy meidän

NewsLetter