teksti

Vaihtoehtoiset noudattamismenetelmät (Austin/Dallas)

Brian Brackensick
helmikuu 17, 2021

Ota yhteyttä Dreiym Engineeringiin, jos sinulla on korroosio-, sähkö- tai rikosteknisiä kysymyksiä.

Asuin- ja liikerakennusten tarkastukset ovat yleisiä. Joskus voi ilmetä asioita, jotka vaativat lisätoimia, varsinkin jos vaadittu tarkastus jää tekemättä. Voimme auttaa sinua Austinin ja Dallasin alueella vaihtoehtoisilla menetelmillä vaatimusten noudattamiseksi.

Mitä teet, kun olet jättänyt tekemättä vaaditun rakennustarkastuksen?

Kävi siis ilmi, että vaadittu rakennustarkastus oli jotenkin jäänyt tekemättä. Kaupungin tarkastajat ilmoittavat, että sinulla on pari vaihtoehtoa. Ensinnäkin voit purkaa kaikki kipsilevyt ja antaa heidän tarkastaa talon uudelleen. Tämä on kallis menetelmä, joka vaatii tonneittain kalliita korjaustöitä. Toinen vaihtoehtosi on kaupungista riippuen vaihtoehtoinen menetelmä vaatimustenmukaisuuden varmistamiseksi.

Vaihtoehtoinen vaatimustenmukaisuusmenetelmä

Vaihtoehtoista vaatimustenmukaisuusmenetelmää (joskus AMOC) voidaan kutsua monilla eri lainkäyttöalueilla monella eri tavalla. Joissakin kaupungeissa saatetaan vaatia ammatti-insinööriä tarkastamaan kodin johdotukset ja rakennustavat sen varmistamiseksi, että rakennus on rakennettu oikein.

Unohdetut Ufer-tarkastukset

Ensimmäistä tarkastustyyppiä, jota saatat tarvita, kutsutaan Ufer-tarkastukseksi. Mikä on Ufer Ground? Se on slangitermi, joka viittaa betonilaatan teräksen hyödyntämiseen maadoitusmenetelmänä. Ufer on sen insinöörin nimi, joka loi tämän ratkaisuksi erityisiin maadoitusongelmiin.

Kun betonilaatan tarkastus on jäänyt tekemättä, muutaman asian on tapahduttava. Ensinnäkin laatan jatkuvuus on tarkistettava maadoitusväylän kanssa. Tämä voidaan tehdä signaalin jäljittämisellä ja potentiaalin putoamistestillä. Toiseksi NEC (National Electrical Code) edellyttää kuparisen maadoitustangon asentamista, jos betonissa oleva raudoitustanko ei täytä tiettyjä vaatimuksia, kuten raudoitustangon pituutta ja halkaisijaa. Koska Ufer on nyt peitetty, on vaikea mitata ja todistaa, että laatta täyttää nämä vaatimukset. Normaalin kuparisen maadoituselektrodin tai kuparisen maadoituslevyn asentaminen poistaa nämä fyysiset vaatimukset laatastasi, ja jäljelle jää vain tarve osoittaa sähköinen jatkuvuus.

Unohdetut uima-allastarkastukset

Ohitettu allastarkastus tarkoittaa yleensä sitä, että tarkastaja ei pysty näkemään altaan kuoressa käytettyjä raudoitustankoja ja maadoitusmenetelmiä. Jatkuvuuden osoittamiseksi voidaan jälleen suorittaa signaalin jäljitys ja potentiaalin putoamistestit. Urakoitsijan kirjanpitoa ostetuista tuotteista (kuten maadoituspuristimista) voidaan käyttää jäljitettävien tietojen antamiseksi suunnittelua tarkastavalle insinöörille. Lisäksi suoritetaan kaikkien uima-allasta palvelevien asennettujen sähkölaitteiden pistemäinen maadoitustutkimus, jolla osoitetaan kaikkien laitteiden välinen hyvä jatkuvuus.

Älä unohda, että myös näiden tarkastusten läpäisemiseksi on tärkeää varmistaa, että altaan ympärillä on asianmukainen maadoitushalo.

Unohdetut käyttöönottotarkastukset

Laiminlyöty tarkastus voi aiheuttaa paljon harmia. Tämä tarkoittaa, että seinät on peitetty kipsilevyllä tai muilla materiaaleilla, eikä tarkastaja voi nyt nähdä sähköasentajasi tekemää työtä seinien sisällä. Tämän tarkastamiseksi insinööri valitsee yleensä satunnaisen otoksen uudesta työstä ja purkaa pistorasiat, pistokkeet tai valaisimet. Sen jälkeen seiniin voidaan työntää videoskooppi, jolla voidaan tarkistaa, onko kaapelit kiinnitetty asianmukaisesti. Muista, että kaikki kaapelit, joita ei ole mitoitettu asianmukaisesti, on peitettävä kipsilevyllä. Insinööri tarkistaa myös ullakolta kaapeleiden kiinnityksen. Näiden tarkastusten luonteen vuoksi on erittäin tärkeää, että kodin satunnaisotannassa ei löydy ongelmia. Jos ongelmia löytyy, saatat joutua paljastamaan kaikki sähkötyöt suoraa tarkastusta varten.

Tarvitsetko apua?

Dreiym Engineering tekee näitä tarkastuksia asuin- ja liikekiinteistöille kaikkialla Texasissa. Näitä tarkastuksia ei tehdä kiinteistöjen ostamista tai myymistä varten, vaan vain siltä varalta, että sinä tai urakoitsijasi jätätte väliin vaaditun kiinteistön tarkastuksen.  Ota yhteyttä kanssamme puhumaan tarkastuksestasi.

Jaa tämä artikkeli

Aiheeseen liittyviä uutisia

Rekisteröidy meidän

NewsLetter