tekst

Hvordan fungerer en undersøgelse af katodisk beskyttelse af rørledninger?

Angela
20. februar 2020

Kontakt Dreiym Engineering, hvis du har spørgsmål om korrosion, elektricitet eller retsmedicin.

undersøgelse af katodisk beskyttelse af rørledninger afgør, om de anoder, der beskytter en rørledning, virker eller ej. Katodisk beskyttelse af rørledninger er en teknik til at kontrollere metaloverfladerne på rørledninger ved at gøre dem til katoden i en elektrokemisk celle. Dette forhindrer korrosion ved at omdanne de aktive steder på metaloverfladen til passive steder ved hjælp af elektrisk strøm fra en ekstern kilde. Under en undersøgelse af rørledningers katodiske beskyttelse vil en korrosionsingeniør, der er certificeret af National Association of Corrosion Engineers, besøge en rørledning. Korrosionsingeniøren vil inspicere rørledningen enten visuelt, ved målinger af rørets vægtykkelse, ved brug af interne inspektionsanordninger eller ved en kombination af disse muligheder. Her er de tjenester, der kan leveres gennem en undersøgelse af katodisk beskyttelse af rørledninger.

Hjælper pipelines med at overholde reglerne

Ofte kræver myndighederne, at der foretages undersøgelser af den katodiske beskyttelse hvert kvartal, for at rørledningen kan overholde reglerne. Korrosion kan forhindre rørledninger i at fungere ordentligt og kan endda føre til store sikkerhedsrisici. Regelmæssige undersøgelser af katodisk beskyttelse hjælper med at identificere problemer, før de bliver alvorlige, og beskytter rørledningens sundhed på lang sigt.

Holder rørledningen kørende

Rørledninger kan blive alvorligt beskadiget af ukontrolleret korrosion. Korrosion kan skabe huller, brud og revner i en rørlednings struktur. Det kan føre til lækager, udslip og andre alvorlige forureninger. Utætte og beskadigede rørledninger kan skabe betydelige sikkerhedsproblemer for arbejdere, lokalsamfund og andre naturressourcer omkring dem.

Identificerer potentielle problemer

Korrosionsingeniøren vil være på udkig efter potentielle og udviklende problemer med rørledningens katodiske beskyttelse. Når disse problemer er identificeret, kan de løses. Dette vil hjælpe med at tjene de langsigtede interesser for rørledningens integritet ved at beskytte den mod korrosion på den bedst mulige måde. Hvis ingeniøren opdager et problem, kan han udarbejde en plan for at løse det i tide.

Del denne artikel

Relaterede nyheder

Tilmeld dig vores

Nyhedsbrev