tekst

Sådan vælger du en rådgivende ingeniør

Angela
22. juni 2020

Kontakt Dreiym Engineering, hvis du har spørgsmål om korrosion, elektricitet eller retsmedicin.

Når din virksomhed har brug for en ingeniørkonsulent, kan det føles som et helt projekt bare at finde den rette. Du har brug for en, du kan stole på, som forstår din virksomheds værdier, og som kan få arbejdet gjort ordentligt. Tjek denne guide for at finde ud af, hvordan du vælger en teknisk konsulent.

Se efter de rigtige certificeringer

Alle kan kalde sig konsulenter, men du vil have nogen med reelle kvalifikationer til at bakke den titel op. Se nærmere på dit projekt, og undersøg forskellige certificeringer. Find ud af, hvilke der er vigtige for dit projekt; alene det skridt kan indsnævre din søgning med det samme. Hvis du leder efter en elektroingeniør, vil du f.eks. gerne have en, der er NACE-certificeret. Der er hundredvis af forskellige certificeringer, en ingeniør kan opnå, så det er afgørende at indsnævre søgningen til en eller to certificeringer, der er nødvendige for dit team.

Spørg om erfaring

Når du har fundet et par ingeniører med de rigtige certificeringer, kan det være en fordel at have en samtale om deres tidligere erfaring. Det er bedst at vælge en ingeniør, der er velbevandret i den type projekt, du ansætter til. En ingeniør, der er ny på området, kan dog også være et godt valg; i det tilfælde kan du spørge dem om deres erfaringer fra skole og praktikophold. At have en, der allerede har gennemført et lignende projekt, kan i høj grad hjælpe med at få projektet til at forløbe glat.

Få mere at vide om deres softwares alsidighed

Identificer, hvilken software dit projekt skal arbejde tæt sammen med, og sørg for, at den konsulent, du vælger, er velbevandret i den pågældende software. Tidligere erfaring med software er vigtig, men bør ikke være den afgørende faktor i din søgning, da mange teknologier kan læres ret hurtigt. Det er værd at nævne for kandidaterne, hvilken software de kommer til at arbejde med, og få dem til at vurdere, hvor fortrolige de er med hver enkelt. Hvis de slet ikke kender softwaren, så spørg, om de er villige til at lære den, før de begynder at arbejde med dit team.

Overordnet set bør den rigtige ingeniørkonsulent have de rigtige certificeringer og erfaringer, og de bør kende den rigtige software. De bør også have let ved at komme på bølgelængde med dine teammedlemmer, da de kommer til at arbejde tæt sammen med medlemmer af din virksomhed. Interviews er en god målestok for personlighed og generel egnethed. For topkonsulenter i retsmedicinsk ingeniør i Austin, TXog de omkringliggende områder, så kontakt Dreiym Engineering for mere information.

Del denne artikel

Relaterede nyheder

Tilmeld dig vores

Nyhedsbrev