teksti

Arc Flash -tarrat: Tarvitaanko niitä ja missä?

Angela
heinäkuu 19, 2021

Ota yhteyttä Dreiym Engineeringiin, jos sinulla on korroosio-, sähkö- tai rikosteknisiä kysymyksiä.

Mitä enemmän ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä yritys toteuttaa, sitä turvallisempia sen työntekijät ja omaisuus ovat. Koska sähkön kysyntä on niin suurta, rakennuksissa käytetään tyypillisesti Arc Flash -merkintöjä, jotka auttavat tunnistamaan sähkövaarat. Ilman näitä ilmaisimia yrityksesi on erittäin altis sähköisille ylikuormituksille, laitevaurioille ja jopa räjähdyksille. Korostaakseen Arc Flash Labels -merkintöjen merkitystä Dreiym Engineering käsittelee, vaaditaanko niitä ja missä. Käytä seuraavia tietoja optimoidaksesi henkilökuntasi ja rakennuksesi turvallisuuden.

NFPA, OSHA ja Arc Flash -merkinnät

Occupational Safety and Health Administrationin asetuksessa 29 CFR 1910.333(a) luetellaan sähköturvallisuusstandardit, joita yritysten on noudatettava työntekijöiden ja infrastruktuurin turvallisuuden ylläpitämiseksi. National Fire Protection Association (NFPA) tarjoaa NFPA 70E -standardin avulla ohjeita, jotka auttavat yrityksiä noudattamaan näitä standardeja.

NFPA 70E:ssä esitetyt vaatimukset laitoksellesi

NFPA hahmottelee kourallisen erilaisia velvollisuuksia, joita yritysten on noudatettava pysyäkseen OSHA:n vaatimusten mukaisina. Alla on lueteltu tärkeimmät velvollisuudet.

 • Työntekijöiden koulutus
 • Työntekijöiden pääsy henkilönsuojaimiin
 • Eristetyt laitteet
 • Kirjalliset turvallisuusohjelmat
 • Valokaarisalaman vaaran asteen laskelmat
 • Laitteiden tarkat ja olennaiset merkinnät

Kuka on vastuussa Arc Flash -merkinnöistä?

Tämä saattaa tulla yllätyksenä, mutta valmistajat eivät ole vastuussa laitteidensa Arc Flash -merkinnöistä - sinä olet vastuussa. Työnantajat ovat vastuussa siitä, että kaikki rakennuksen sähkölaitteet on merkitty asianmukaisesti.

Työntekijät ovat luonnollisesti vastuussa siitä, että he noudattavat näitä merkintöjä ja työnantajan opastamia turvallisia työkäytäntöjä. Seuraavaksi vastaamme kysymyksen jälkimmäiseen puoleen: "Tarvitaanko Arc Flash -merkintöjä ja missä?".

Esimerkkejä siitä, missä Arc Flash -merkinnät ovat tarpeellisia

Pääsääntöisesti kaikki laitteet, jotka voivat aiheuttaa valokaari-iskun, on merkittävä. Olemme maininneet muutamia esimerkkejä laitteista, jotka yritykset yleensä merkitsevät etujensa mukaisesti.

 • Taulukot
 • Kytkintaulut
 • Moottorinohjauskeskukset
 • Transformers
 • Teollisuuden ohjauspaneelit

Miten hankin Arc Flash -etikettejä?

Dreiym Engineering tarjoaa tarkkoja valokaariarviointeja yrityksesi laitteiden turvallisten sähkökuormien määrittämiseksi. Ensimmäisen paikan päällä pidettävän kokouksen aikana tarjoamme sinulle ilmaisen valokaarisalamalähdettä koskeva lainaus rakennuksenne osalta.

Kun analyysimme on valmis, saat Arc Flash -tarrat jokaiselle laitteelle, joka vaatii riskin tunnustamisen. Aseta työntekijöiden ja infrastruktuurin turvallisuus etusijalle ottamalla yhteyttä Dreiym Engineeringiin jo tänään.

Jaa tämä artikkeli

Aiheeseen liittyviä uutisia

Rekisteröidy meidän

NewsLetter