teksti

Tiedot, jotka pitäisi olla Arc Flash Study -raportissa

Angela
syyskuu 20, 2021

Ota yhteyttä Dreiym Engineeringiin, jos sinulla on korroosio-, sähkö- tai rikosteknisiä kysymyksiä.

Varmistaakseen työpaikkojensa sähköturvallisuuden yritykset investoivat valokaarianalyyseihin. Valokaariräjähdysanalyyseissä arvioidaan sähköjärjestelmän olosuhteita, jotta voidaan määrittää yrityksen riski saada valokaariräjähdys, joka on pohjimmiltaan valtava energiaräjähdys. Ilman valokaariräjähdysanalyysiä yritykset ovat paljon alttiimpia työntekijöiden loukkaantumisille, infrastruktuuriongelmille ja maineelle aiheutuville vahingoille.

Jos yrityksesi on aikeissa investoida ensimmäiseen valokaarianalyysiin, saatat miettiä, mitä odottaa. Kun arc flash -konsultit ovat arvioineet sähköjärjestelmänne, he toimittavat teille arc flash -tutkimusraportin. Dreiym Engineering paljastaa, mitä odottaa valokaarisalama-analyysin aikana ja mitä tietoja valokaarisalamatutkimusraportissa pitäisi olla.

Arc Flash -analyysin eri näkökohdat

Arc flash -konsultit tekevät perusteellisen arvion yrityksesi sähköjärjestelmästä. Varmistaakseen, että he pystyvät antamaan kaikki tiedot, joiden pitäisi sisältyä valokaarisalamatutkimusraporttiin, he suorittavat seuraavat toimet yrityksesi alueella:

  • Kootaan työmaan sähköjärjestelmien olemassa olevat pohjapiirrokset.
  • Tarkista yrityksesi layout-asiakirjat valokaari-analyysiohjelmiston avulla.
  • Kerää kaikki laitteesi tekniset tiedot, kuten koko, malli, tyyppi, valmistaja jne.
  • Luo valokaarilampputarroja turvallisten sähkölaitetoimintojen edistämiseksi.

Valokaarivalotutkimusraportin sisältämät tiedot

Kuten voit päätellä, jokainen vaihe valokaarisalamatutkimuksen luomisessa tuottaa arvokasta tietoa valokaarisalamakonsultointiryhmille. Kun arc flash -konsultit saavat tutkimuksensa valmiiksi, he laativat kattavan raportin, jonka he palauttavat asiakkaalleen. Tämä raportti sisältää seuraavat tiedot:

  • Täydellinen kuvaus tutkimuksen tuloksista ja käytetyistä menetelmistä.
  • Yrityksenne käyttämien oikosulkulaitteiden erittely, joka ylittää niiden mitoitukset ja vaihtoehdot laitteita tai toimintoja varten.
  • Luettelo laitteista, joihin liittyy huomattavia valokaarivalon aiheuttamia vaaroja.
  • Yksityiskohtaiset tiedot pahimmassa tapauksessa tapahtuvasta energiaräjähdyksestä vaarallisen sähköjärjestelmän tehotiloja kohti.
  • Tiedot valokaarisalamatutkimuksen suorittamiseen käytetystä ohjelmistosta.

Arc Flash -konsulttien löytäminen yrityksellesi

Ota yhteyttä Dreiym Engineeringiin, jos haluat varata ajan valokaari-analyysiin. Olemme johtava valokaari salamavalotutkimusyritys joka pyrkii tarjoamaan yrityksille resursseja, joita ne tarvitsevat henkilöstönsä ja infrastruktuurinsa suojaamiseksi. Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi ilmaisen arc flash -tarjouksen ja siirry askeleen lähemmäs sähköräjähdyksiltä turvallisen ympäristön luomista.

Jaa tämä artikkeli

Aiheeseen liittyviä uutisia

Rekisteröidy meidän

NewsLetter