teksti

Syyt, miksi tarvitset Arc Flash -tutkimuksen

Angela
toukokuu 3, 2021

Ota yhteyttä Dreiym Engineeringiin, jos sinulla on korroosio-, sähkö- tai rikosteknisiä kysymyksiä.

Valokaari voi olla tuhoisa yritykselle ja sen työntekijöille. Se voi aiheuttaa sulan metallin sirpaleita, jotka lentävät ilmassa ja aiheuttavat tuhoa, loukkaantumisia ja jopa kuoleman. Valokaaritutkimus on laitoksen sähköjärjestelmän tarkastus, jolla varmistetaan, että sähkökomponentit täyttävät OSHA-standardit. Tutustu joihinkin syihin, joiden vuoksi tarvitset arc flash -tutkimuksen laitoksellesi.

Se lisää työturvallisuutta

Investoimalla laitoksesi valokaaritutkimukseen varmistetaan, että työpaikkasi on turvallinen työntekijöille. Valokaariräjähdys vaarantaa kaikkien työntekijöidesi terveyden ja turvallisuuden. Valokaariräjähdys aiheuttaa usein vammoja ja jopa vakavia vammoja tai kuoleman, jos työntekijä on riittävän lähellä.

Valokaarisalamatutkimuksissa tunnistetaan valokaarisalaman riskit tai vaaratekijät, jotta riski ymmärretään ja sitä voidaan hallita asianmukaisesti ja suojella työntekijöitä.

Se suojaa omaisuuttasi

Kun valokaarileimahdus tapahtuu, se ei ainoastaan vaaranna lähistöllä olevia ihmisiä, vaan myös laitteesi ja laitoksesi ovat vaarassa vahingoittua. Nämä räjähdykset voivat sulattaa metallia törmäyksessä ja aiheuttaa laitteidesi särkymisen ja rikkoutumisen. Kaikkien yritysten, joilla on suuria sähkö- tai mekaanisia järjestelmiä, on investoitava säännöllisiin valokaaritutkimuksiin riskien vähentämiseksi.

Nämä tutkimukset auttavat laitoksia vähentämään valokaarilamppujen riskiä ja siten suojelemaan laitosten omaisuutta ja koko laitosta.

Se antaa arvokasta tietoa laitoksestasi.

Henkilökunnan ja laitoksen suojelun lisäksi investoimalla valokaaritutkimukseen saat arvokasta tietoa. Tutkimus auttaa sinua ymmärtämään paremmin, missä vaiheessa laitoksesi sähköturvallisuus on, sillä sen avulla voidaan tunnistaa mahdolliset laiteviat, epänormaalit virran kulkureitit ja maasulkuviat.

Tämä tutkimus tarjoaa myös sähkökoordinaatioanalyysin, oikosulkuanalyysin ja kattavan kokonaiskuvan koko laitoksen turvallisuudesta ja mahdollisista riskeistä.

On monia syitä, miksi tarvitset valokaaritutkimuksen laitoksellesi. Valokaaritutkimukset antavat sinulle ja työntekijöillesi mielenrauhaa, kun tiedät, että laitos on turvallinen ja että kaikki ovat tietoisia mahdollisista riskeistä. Ota yhteyttä Dreiym Engineeringiin jo tänään valokaarisalamalähdettä koskeva lainaus tänään.

Jaa tämä artikkeli

Aiheeseen liittyviä uutisia

Rekisteröidy meidän

NewsLetter