teksti

Mitä vaihtovirtajännitteen gradienttitutkimus sisältää?

Angela
toukokuu 15, 2020

Ota yhteyttä Dreiym Engineeringiin, jos sinulla on korroosio-, sähkö- tai rikosteknisiä kysymyksiä.

Putkistojen omistajat ja johtajat kaikkialla maailmassa tietävät, miten tärkeää on valvoa putkistojen pinnoitteiden eheyttä. Putkistojen pinnoitteet auttavat estämään putkiston korroosiota pitkällä aikavälillä. Jos putkisto asennetaan ilman pinnoitusta, sen toiminnassa voi jo parissa vuodessa ilmetä merkittäviä korroosiosta johtuvia ongelmia. Vaihtovirtajännitteen gradienttitutkimus on suunniteltu tunnistamaan putkiston pinnoitteen ongelmat ennen kuin niistä tulee vakavia ongelmia. Lue lisää siitä, mitä vaihtovirtajännitteen gradienttitutkimus sisältää.

Asteittaisten mittausten tekeminen

Insinööriryhmä tekee asteittaisia mittauksia koko putkilinjan pituudelta. Näin he voivat havaita mahdolliset tai nykyiset pinnoiteongelmat. Näihin mittauksiin sisältyy myös vikojen koon arviointi. Näin insinöörit tietävät, millainen ja minkä kokoinen vika heidän on korjattava. Se antaa myös putkiston johtajalle tai omistajalle tarkan tiedon siitä, mitkä ovat heidän putkistonsa ongelma-alueet ja tärkeimmät kysymykset, jotta he voivat suunnitella putkistonsa tulevaisuutta.

Tiedot analysoidaan

Kerätyt tiedot analysoivat sitten ammatti-insinöörit, joilla on NACE (National Association of Corrosion Engineers) -sertifiointi. He määrittelevät kiireellisimmät korjattavat alueet. Katodisuojausasiantuntijat (CP4) auttavat sitten omistajaa tai johtajaa ymmärtämään tietoja, jotta he ymmärtävät täysin ongelmien taustalla olevat syyt. He antavat myös täydellisen raportin siitä, miten ongelmat voidaan ratkaista turvallisimmalla ja kustannustehokkaimmalla mahdollisella tavalla.

Aikaisemmat vaatimukset

Vaihtovirtajännitteen gradienttitutkimuksen suorittamiseksi putkistossa on jo oltava jonkinlainen korroosionesto. Jos putkistossa ei vielä ole korroosionestomenetelmää, voidaan ennen tutkimuksen aloittamista asentaa tilapäisiä maakerroksia. Jos putkistoon on asennettava korroosionesto, samat insinöörit voivat auttaa suunnittelupalveluissa.

Ota yhteyttä Dreiym Engineeringiin ja pyydä tarjous seuraavista putkiston eheyspalvelut, katodisuojaus ja suunnittelupalvelut. Ammattitaitoisten insinöörien tiimimme on valmis auttamaan putkistoasi ja varmistamaan sen eheyden.

Jaa tämä artikkeli

Aiheeseen liittyviä uutisia

Rekisteröidy meidän

NewsLetter