teksti

Varavoimajärjestelmien merkitys

Angela
tammikuu 24, 2023

Ota yhteyttä Dreiym Engineeringiin, jos sinulla on korroosio-, sähkö- tai rikosteknisiä kysymyksiä.

Sähkökatkon aikana suuri osa kodinomistajista siirtyy käyttämään varageneraattoria, joka mahdollistaa sähköjärjestelmien osittaisen toiminnan. Näissä tilanteissa varavoimanlähde tarjoaa jonkin verran valaistusta, lämpöä, vettä ja muita välttämättömiä toimintoja. Sähkökatkokset ovat kuitenkin huomattavasti tuhoisampia kaupallisille rakennuksille ja yrityksille, ja ne vaativat siksi tehokkaampia varotoimia ja turvatoimenpiteitä. Lue lisää varavoimajärjestelmien merkityksestä kaupallisissa rakennuksissa.

Lisää turvallisuutta hätätilanteissa

Sähkökatkot ovat joskus seurausta kiireellisemmästä ongelmasta, kuten ankarasta säästä tai sähköpalosta. Näissä tilanteissa varavoimajärjestelmät voivat mahdollisesti pelastaa ihmishenkiä! Kun hätäsähkö pitää poistumisvalaistuksen, evakuointi- ja hälytysjärjestelmät toiminnassa, se ylläpitää parempaa turvallisuutta ja järjestystä. Se myös vähentää evakuoitavan henkilön todennäköisyyttä saada merkittäviä vammoja. Viime kädessä varavoimajärjestelmät ovat moraalinen (ja oikeudellinen) velvollisuus.

Vähentää liiketoiminnan seisokkiaikaa

Koska joidenkin sähkökatkojen asianmukainen korjaaminen edellyttää laajoja tutkimuksia, vianmääritystä ja korjauksia, kaikki työt ja toiminnot voidaan helposti keskeyttää. Tämä seisokkiaika vaikuttaa ratkaisevasti yrityksen toimintakykyyn sekä sisäisesti että kuluttajien kanssa. Varavoimajärjestelmien avulla työntekijöilläsi on mahdollisuus käyttää perustavanlaatuisia sähköominaisuuksia, kuten valaistusta, lämpöä ja vettä. Nämä olennaiset toiminnot auttavat pitämään ihmiset viihtyisinä vianetsintä- ja korjausprosessien aikana, mikä vähentää seisokkiaikoja. Sen sijaan, että lähettäisit kaikki kotiin päiväksi, voit ratkaista katkoksen ja säilyttää työelimet toimistossa.

Suojaa ohjelmistot ja laitteistot

Yritysten todellinen huolenaihe sähkökatkojen yhteydessä on laitteistojen ja ohjelmistojen mahdollinen vahingoittuminen. Sähkökatkoksiin liittyy usein virtapiikkejä - tämä sähköpiikki on enemmän kuin omiaan kärventämään sisäisiä mekanismeja ja komponentteja, jolloin laitteisto muuttuu käyttökelvottomaksi. Näin ollen laitteistovauriot voivat vahingoittaa tärkeitä tietoja ja yrityksen ohjelmistoja.

Lisäksi ohjelmistoa on paljon vaikeampi palauttaa pitkäaikaisen sähkökatkoksen jälkeen. Koska laitteistot ja ohjelmistot ovat yrityksen tärkeimpiä ja kalleimpia omaisuuseriä, on tärkeää, että tarjoat varavoimajärjestelmät, jotta ne pysyvät aina turvassa. Huomaa, että jotkin varavoimajärjestelmät eivät kata yrityksesi ohjelmistoja ja laitteistoja, vaan ne kattavat vain välttämättömät osat. Harkitse sen sijaan ylimääräisen varavoiman asentamista erityisesti näitä omaisuuseriä varten.

Varavoimajärjestelmien merkitys liikerakennuksissa on valtava; ne pelastavat ihmishenkiä, suojaavat yrityksiä ja lisäävät yleistä mielenrauhaa. Oletko siis valmis asentamaan tai päivittämään hätäsähköjärjestelmän? Ota yhteyttä Dreiym Engineering -tiimiimme jo tänään ja kysy lisää seuraavista asioista HMI-vianmääritys ja niihin liittyvät palvelut.

Jaa tämä artikkeli

Aiheeseen liittyviä uutisia

Rekisteröidy meidän

NewsLetter