teksti

Säännöllisten Arc Flash -tutkimusten hyödyt

Angela
huhtikuu 16, 2021

Ota yhteyttä Dreiym Engineeringiin, jos sinulla on korroosio-, sähkö- tai rikosteknisiä kysymyksiä.

Valokaarilamppu on uhkaava vaara, joka voi olla vahingollinen yritykselle, laitokselle ja sen työntekijöille. Sähkö on välttämätöntä kaikille yrityksille, mutta sen liiallinen käyttö voi ylikuumentaa koneita, mikä voi johtaa katastrofiin. Ennaltaehkäisevään kunnossapitoon investoiminen on paras tapa varmistaa, että laitoksesi on turvallinen ja suojattu valokaarisalaman aiheuttamilta tuhoilta. Seuraavassa on joitakin säännöllisen valokaaritutkimuksen tärkeimpiä etuja.

Ne varmistavat, että laitoksesi on vaatimustenmukainen

Sähköturvallisuutta koskevia määräyksiä on useita eri teollisuudenaloilla. Jos laitoksessasi käytetään raskaita koneita tai suuria laitteita, sähköjärjestelmän on todennäköisesti täytettävä perusteellisemmat vaatimukset.

Säännölliset valokaaritutkimukset varmistavat, että laitoksesi on kaikkien paikallisten ja liittovaltion vaatimusten mukainen.

Ne suojaavat työntekijöitäsi

Valokaarileimahdus voi aiheuttaa tulipaloja, räjähdyksiä ja sulan metallin sirpaleita, jotka lentävät ilmassa nopealla nopeudella. Nämä seuraukset aiheuttavat vakavia turvallisuusuhkia työntekijöillesi. Investoimalla säännöllisiin valokaaritutkimuksiin varmistat, että teet kaikkesi estääkseen valokaaritilanteen ja tarjotaksesi näin työntekijöillesi riittävän suojan.

Ne on räätälöity laitoksellesi

Yleiset sähköalan neuvot ovat hyviä, mutta jos sähköalan selvitykset eivät koske juuri sinun laitostasi, niistä ei välttämättä ole hyötyä. Ammattilaisen kutsuminen työmaallesi on olennaisen tärkeää, jotta laitoksesi ainutlaatuiset ongelmat ja ongelmakohdat voidaan tunnistaa. Teillä on ainutlaatuinen liiketoiminta, joten laitoksenne ansaitsee yksilöllistä huomiota.

Ne havaitsevat ongelmat varhain

Kun laitoksessasi tehdään säännöllisesti valokaaritutkimuksia, se voi auttaa ehkäisemään suurempia huoltokustannuksia myöhemmin. Jos havaitset ongelmat tai riskialttiit alueet varhaisessa vaiheessa, voit investoida ennaltaehkäisymenetelmiin. Ennaltaehkäisy on usein paljon kustannustehokkaampaa kuin jo hallitsemattomaksi kasvaneen ongelman korjaaminen tai korjaaminen.

Kun etsit huippuluokan arc flash tutkimus yritykset, älä katso pidemmälle kuin Dreiym Engineering. Ammattitaitoisilla insinööreillämme on kokemusta valokaaritutkimuksista, ja he tietävät, miten suojella laitostasi. Ota meihin yhteyttä jo tänään kaikissa valokaarisalamatarpeissasi.

Jaa tämä artikkeli

Aiheeseen liittyviä uutisia

Rekisteröidy meidän

NewsLetter