teksti

Mikä on NACE sähkötekniikassa ja mitä se tekee?

Angela
tammikuu 31, 2023

Ota yhteyttä Dreiym Engineeringiin, jos sinulla on korroosio-, sähkö- tai rikosteknisiä kysymyksiä.

Korroosion estäminen laitoksessasi ja sähkölaitteissasi on tärkeää. Tarvitset koulutettuja ammattilaisia ratkaisemaan nämä ongelmat turvallisesti ja tehokkaasti - erityisesti korroosioinsinöörejä. On suositeltavaa löytää henkilöitä, jotka ovat saaneet National Association of Corrosion Engineersin sertifikaatin, joka on yksi alan korkeimmista kunnianosoituksista. Mutta mikä on NACE ja mitä se tekee sähkötekniikan osalta?

Kansallinen korroosioyhdistys

NACE on maailmanlaajuinen johtaja erilaisten korroosiontorjuntajärjestelmien, ratkaisujen ja standardien kehittämisessä ja luomisessa. Yhdistyksen päätehtävänä on suojella yleistä turvallisuutta ja ympäristöä sekä rajoittaa korroosiota ja sen ekologisia vaikutuksia. Yllättävää kyllä, NACE perustettiin jo vuonna 1943! Vielä tänäkin päivänä NACEn koulutuksen suorittaneita ja sertifioinnin saaneita insinöörejä pidetään erittäin ammattitaitoisina ja asiantuntevina ammattilaisina. Pääasiassa he hallitsevat kansanterveyden, ympäristönsuojelun ja korroosioneston standardit.

NACE-sertifioitujen insinöörien merkitys

Miksi juuri NACE-sertifioidut insinöörit ovat ensisijaisia korroosionestotilanteissa? Ensinnäkin on tärkeää ymmärtää korroosiota aiheuttavien elektroniikkalaitteiden mahdolliset vaarat. Korroosiota tapahtuu, kun materiaali hapettuu (ruostuu). Elektroniikkalaitteiden ruostuneet osat toimivat todennäköisemmin huonosti, menettävät virran ja/tai ylikuumenevat (mikä lisää sähköpalon riskiä). Lisäksi syöpyneiden sähkölaitteiden huoltaminen on vaarallista ja joskus tappavaa. Haluat siis asiantuntijan, joka tuntee kaiken korroosion. NACE-sertifioiduilla henkilöillä on hyödyllisiä tietoja ja taitoja, jotka takaavat onnistuneemmat korroosionestopalvelut.

NACE-sertifioitujen insinöörien suorittamat palvelut

Mitä NACE-sertifioitu insinööri voi tehdä yrityksesi hyväksi? Loppujen lopuksi nämä ammattilaiset tarjoavat monenlaisia sähköteknisiä konsultointeja ja palveluja, jotka suojaavat sähköinfrastruktuuria. Näistä moniin vastuualueisiin kuuluvat katodisuojauksen testaus ja sähkösuunnittelupalvelut. Pohjimmiltaan kaikki sähköinfrastruktuurin kuntoa koskevat tehtävät edellyttävät NACE-sertifioidun henkilön asiantuntemusta.

Kun ymmärrät, mitä NACE on sähkötekniikan alalla ja mitä se tekee, voit palkata sopivampia ammattilaisia korroosionestoon ja sähköinfrastruktuurin tarpeisiin! Meillä Dreiym Engineeringissä on joukko lahjakkaita ja sertifioituja henkilöitä, jotka ovat innokkaita ja kykeneviä auttamaan yritystäsi.

Jaa tämä artikkeli

Aiheeseen liittyviä uutisia

Rekisteröidy meidän

NewsLetter