teksti

Tärkeimmät varoitusmerkit ennen sähköpaloa

Angela
maaliskuu 20, 2020

Ota yhteyttä Dreiym Engineeringiin, jos sinulla on korroosio-, sähkö- tai rikosteknisiä kysymyksiä.

Suuressa laitoksessa on tyypillisesti monia sähköisiä näkökohtia. Tavallisista sähkötöistä raskaisiin koneisiin ja laitteisiin, sähkö toimii rakennuksen monissa tiloissa. Usein rakennuksissa sattuvat sähköpalot ovat estettävissä - merkkejä ei yksinkertaisesti huomattu ajoissa. On olemassa Joitakin hienovaraisia merkkejä, jotka voivat varoittaa, jos rakennuksesi on sähköpalon vaarassa. On tärkeää huomata ja puuttua näihin uhkaaviin ongelmiin ennen kuin katastrofi tapahtuu. Tutustu tärkeimpiin varoitusmerkkeihin ennen sähköpaloa, jotta voit olla tietoinen ja suojella rakennustasi ja siinä olevia ihmisiä paremmin.

Katkaisija laukeaa usein

Rakennuksen katkaisijan tai katkaisijoiden tarkoituksena on estää virtapiirien ylikuumeneminen. Tämä on tehty yksinomaan sähköpalojen ehkäisemiseksi. Jos katkaisija laukeaa useammin kuin satunnaisesti, se viestii sinulle, että uhkaavaan ongelmaan on puututtava. Se voi tarkoittaa, että koneesi ja muut laitoksen osat käyttävät enemmän sähköä kuin johdotukset kestävät, että virtapiirin johdotuksessa on oikosulku tai ongelma tai että katkaisija ei enää toimi kunnolla. Olipa syy mikä tahansa, pyydä paikalle sertifioitu sähköasentaja, joka tunnistaa ja korjaa ongelman nopeasti.

Vanhentunut johdotus

Jos rakennuksesi on vähintään 50 vuotta vanha, eikä johdotuksia ole päivitetty tänä aikana, johdotukset ovat todennäköisesti liian vanhoja pysyäkseen nykyaikaisten sähkövaatimusten tasalla. Yli 50 vuotta sitten rakennuksiin asennetuissa johdotuksissa ei ole otettu huomioon rakennusten ja yritysten nykyisin vaatimaa suurta sähkönkäyttöä. Johdotuksen päivittäminen voi pelastaa tilasi tragedialta. Ota yhteyttä sähköalan konsultti-insinöörit saadaksesi täydellisen selvityksen laitoksestasi, sen varoitusmerkeistä ja vaaroista sekä suunnitelman näiden piilevien ongelmien käsittelemiseksi ja ratkaisemiseksi, jotta voit suojella rakennustasi sähköpalolta.

Outlet-ongelmat

Läpivientiongelmien havaitseminen vaatii hieman enemmän tarkkuutta kuin muut varoitusmerkit, mutta ne on helppo korjata. Pistorasiat, jotka tuntuvat kuumilta tai jotka näyttävät palaneilta, eivät toimi kunnolla. Valokytkimet, pistorasiat ja sähkökeskukset eivät saa olla lämpimiä tai kuumia kosketettaessa. Ne eivät myöskään saisi pitää ääntä tai kipinöintiä. Jos rakennuksesi pistorasia pitää surisevaa ääntä, se tarvitsee ammattilaisen työtä ongelman korjaamiseksi ja tulipalon estämiseksi.

Pidä silmällä näitä varoitusmerkkejä laitoksessasi. Näiden merkkien tunnistaminen voi auttaa sinua puuttumaan ongelmiin ja ratkaisemaan ne, ennen kuin ne johtavat sähköpaloon, ja säästämään rakennuksesi ja sen asukkaat suurilta vahingoilta. Kysy Dreiym Engineeringiltä tarjousta laitoksestasi.

Jaa tämä artikkeli

Aiheeseen liittyviä uutisia

Rekisteröidy meidän

NewsLetter