teksti

Turvallisuusvinkkejä työskentelyyn suurjännitteisten sähköjärjestelmien kanssa

Angela
joulukuu 15, 2022

Ota yhteyttä Dreiym Engineeringiin, jos sinulla on korroosio-, sähkö- tai rikosteknisiä kysymyksiä.

Sähköpalot ja kokovartalosähköiskut ovat yleisiä vaaroja tietyillä teollisuudenaloilla ja tietyissä työympäristöissä. Seuraavassa on kolme korkeajännitesähköjärjestelmien kanssa työskentelyyn liittyvää turvallisuusvinkkiä, joiden avulla voit varmistaa, että työntekijäsi ovat paremmin valmistautuneita ja suojattuja vaaratilanteilta.

Turvallisuuskoulutus on avainasemassa

Kuten mikä tahansa mahdollisesti vaarallinen toiminta, myös suurjännitesähköjärjestelmien käyttö edellyttää erityispätevyyttä, koulutuskokemusta ja ennen kaikkea kattavaa koulutusta. Koulutus ei kuitenkaan ole ammattilaisille kertaluonteinen vaatimus. Itse asiassa säännölliset kertauskoulutukset eri turvallisuusaiheista ja mahdollisten vaarojen tunnistamisesta ovat erittäin suositeltavia.

Työnantajien on lisäksi huolehdittava siitä, että työympäristöissä on näkyviä kylttejä, joilla vahvistetaan varotoimenpiteitä, henkilökohtaisia suojaimia koskevia vaatimuksia ja keskeisiä tietoja. Viime kädessä suurjänniteonnettomuuksien vaaroja koskeva koulutus ja valistus valmistavat henkilöstöäsi suuresti ehkäisemään mahdollisesti kuolemaan johtavia vaaratilanteita.

Priorisoi puhelinvaihteesi

Sähkökeskukset valvovat kaikkia sähköjärjestelmiä. Nämä komponentit säätelevät sähkövirtoja käyttäjän eristämiseksi. Kun virrat kulkevat kytkintaulun läpi, ne ohjataan jako-, jakelu- tai mittauslaitteiden kautta muiden kytkettyjen laitteiden virranlähteeksi.

On ratkaisevan tärkeää, että jakokeskuksesi jakaa virtaa samalla nopeudella kuin se vastaanottaa sitä, jotta vältetään ylikuumeneminen ja sähköpalot, jotka ovat suurjännitesähköjärjestelmiin liittyviä vaarallisimpia vaaroja. Tarkista kytkintaulusi usein kahdesti, jotta voit varmistaa oikeat asetukset ja turvallisen virran kulun laitteeseen ja laitteesta ulos.

Hakeudu ammattiapuun

Tietyt suurjännitesähköjärjestelmiin liittyvät tilanteet vaativat lopulta ammattitaitoisen sähköasentajan apua, jotta ne voidaan ratkaista turvallisesti. Näissä tapauksissa on tärkeää hakea apua hyvämaineisilta yrityksiltä, jotta onnettomuuksia voidaan rajoittaa jatkossa. Sähköpalon jälkeen suosittelemme palontutkintapalveluiden palkkaamista, jotta voidaan tunnistaa syy ja tehdä asianmukaiset ennaltaehkäisysuunnitelmat.

Dreiym on yksi parhaista sähkötekniikan yritykset Texasissa ja tarjoaa hyödyllisiä sähköasentajapalveluja, jotta tiloistasi tulisi turvallisempia kaikille. Noudata näitä korkeajännitesähköjärjestelmien kanssa työskentelyyn liittyviä turvallisuusvinkkejä varmistaaksesi, että työympäristösi on tuottava ja menestyksekäs.

Jaa tämä artikkeli

Aiheeseen liittyviä uutisia

Rekisteröidy meidän

NewsLetter